GYERMEK HORGÁSZTÁBOR A VELENCEI-TÓNÁL

 

 


Tisztelt Érdeklődő Szülők, Gyerekek!

2016 nyarán ismételten megrendezésre kerül a Velencei-tónál a Gyermek Horgásztábor 5-17 év közötti gyerekek számára.

Időpontok:
2016.06.26-07.01
2016.07.10-07.15
2016.07.24-07.29
2016.08.07-08.12

Utazás: Egyénileg!

PROGRAM:

Vasárnap
18:00-ig Érkezés, szobák elfoglalása
19:00 Vacsora
19:30 Házirend és program ismertetése
20:00 Szabad program
21:00 Lefekvés

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök
07:00 Ébresztő, tisztálkodás
07:30 Reggeli
08:00 Horgászat, foglalkozások megkezdése
12:30 Ebéd
13:30 Délutáni foglalkozások, horgászat, vetélkedők, egyik nap strandolás
18:00 Vacsora, sportos vetélkedők, játék
21:00 Lefekvés

Péntek
06:00 Ébresztő, tisztálkodás
06:30 Reggeli
08:00 Horgászverseny / közben tízórai a parton /
12:00 Verseny lefújása, mérlegelés, eredményhirdetés
12:30 Ebéd
13:00 Hazautazás

SZÁLLÁS:
Piramis Hotel apartmanjában, mely 6-8 személy kényelmes elszállásolására alkalmas. Saját WC, fürdő tartozik az apartmanhoz.

ÉTKEZÉS:
A tábor ideje alatt a gyerekeknek napi háromszori étkezést biztosítunk. Első nap vacsorával indul a tábor és az ötödik napon ebéddel zárul. Az étkezésekhez és a foglalkozások, horgászat ideje alatt korlátlan mennyiségben ásványvíz áll a gyerekek rendelkezésére mind szénsavas, mind pedig szénsavmentes formában.
A főétkezések között a gyerekek napi egy alkalommal gyümölcsöt és/vagy süteményt kapnak.
Kérjük, hogy amennyiben a gyermek vegetáriánus, vagy bármiféle ételallergiát, tej,- lisztérzékenységet előre jelezni szíveskedjenek!

PROGRAMOK:
A programok során a gyerekek megismerkednek a különféle halakkal, horgászmódszerekkel, ezeket gyakorolni fogják. Bemutatásra kerülnek részükre a különféle horgászmódszerek, horgászeszközök, horgász etika, horgászat közbeni kulturált magatartás. Különféle horogkötések, csomókötések, praktikus szerelékek összeállítását sajátíthatják el. A horgászati alapismeretek című kiadványból elsajátíthatják a horgász vizsgához szükséges ismereteket. Megismerhetik a különféle etető anyagokat, azok elkészítését a pontos etetés formáját. Mindezeket játékos vetélkedők során gyakorolhatják be, ezen kívül célba dobó versenyeket szervezünk részükre díjazással. Rengeteg horgászat és különféle sportolási lehetőség, szalonnasütés, rablónyárs készítés, valamint a tábor zárásaként horgászverseny, ahol minden gyerek díjazásban részesül.

FONTOSABB SZABÁLYOK ÉS FELÜGYELET:
A megérkezést követően első nap minden résztvevővel ismertetve lesznek a legfontosabb biztonsági rendszabályok, melyek betartása a horgászat és a tábor teljes időtartama alatt mindenkire nézve kötelező érvényű.
Azok a gyerekek, akik a tábor ideje alatt kirívóan közösségellenes magatartást tanúsítanak, vagy súlyos vétséget követnek el, a táborból kizárásra kerülnek. A szülő a kizárás tényéről és annak okáról azonnali hatállyal értesítést kap és a gyereket köteles a táborból elszállítani. A gyermekek felügyeletét 2 fő –álladóan jelen lévő – felnőtt személy látja el. Az egyes programokhoz segítőket is igénybe veszünk.
A táborban csak egészséges gyereket fogadunk!

ÉRTÉKTÁRGYAK, FELSZERELÉS:
A gyerekeknek a táborozás során térítésmentesen biztosítjuk a horgászathoz és az ahhoz kapcsolódó előadásokhoz szükséges felszerelést, etetőanyagot, csalit, haltartót, merítőhálót, egyéb felszerelési tárgyat. A táborozás ideje alatt a gyerekeknek egy darab horgászbotra (úszós) lesz szükségük, mely felszerelt legyen. Szükség esetén a felszerelésében segítséget nyújtunk.
Más horgászfelszerelésre a gyereknek nem lesz szüksége!
Akinek nincs felszerelése, az a jelentkezéskor azt jelezze.

Pénzt, egyéb értéktárgyat mindenki csak saját felelősségére hozzon magával, azokért felelősséget nem vállalunk. Tekintettel a tábor által biztosított ellátásra és felszerelésekre nem javasoljuk a túlzottan nagy mennyiségű készpénz hozatalát.
Ezen kívül a gyerek feltétlenül hozzon magával: Esőkabátot, vízálló cipőt vagy csizmát, melegítőt, sportcipőt, váltó cipőt, fürdőnadrágot, papucsot, pólókat, rövidnadrágot, naptejet, tisztálkodó szereket, törülközőt, szúnyog – kullancsriasztót, valamint a rendszeresen szedett gyógyszert!

RÉSZVÉTELI DÍJ, FIZETÉS:
A tábor 6 nap 5 éjszaka időtartamú, részvételi díja bruttó: 45.000Ft, mely magában foglalja:
szállás, napi 3x étkezést, napi 1x gyümölcs és/vagy sütemény
korlátlan ásványvízfogyasztást
kísérői felügyeletet
szükséges felszereléseket, etető- és csalizó anyagot
horgászversenyt díjazással
strandolást
horgászismereti oktatást
a táborozásról készített fényképeket.

 

Bent alvás nélkül Hétfőtől Péntekig 8:00 - 18:00-ig a részvételi díj 34.000Ft, az ár az előzőekben említetteket tartalmazza a szállás kivételével.

Fizetés módja:
Előleg fizetendő, melynek nagysága 15.000Ft. Az előleget a turnus megkezdése előtt legkésőbb 15 nappal korábban kérjük befizetni, személyesen Budapest, Ferenc tér 13. 9:00-16:00-ig, vagy utalással OTP Bank 11720049-20000538 számlaszámra. A közleményben kérjük feltüntetni a gyermek nevét. A fennmaradó 30.000Ft-ot a turnus megkezdése előtt legkésőbb 5 nappal korábban kérjük befizetni, vagy személyesen a táborba érkezéskor. A számlákat személyesen adjuk át a táborba érkezéskor.

Szervező és táborvezető:
Family Day Kft.
Székhely: Bp. 1039. Boglár utca 1. II/7.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Best free joomla themes created by Lonex.